Tegelstijlen

Bij Van den Akker Tegels vind je een uitgebreide collectie tegelstijlen voor elke smaak. Van klassieke marmer- en patroontegels tot moderne betonlook en strakke designs. Kies voor de warme uitstraling van houtlook, de stoere industriële stijl, of unieke retro en vintage tegels. Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de perfecte tegel voor jouw interieur.

Betonlook

Betonlook tegels stralen een industriële elegantie uit die perfect past in moderne en minimalistische interieurs. Ze combineren de robuustheid en stoere uitstraling van echt beton met het comfort van keramiek. Betonlook tegels zijn veelzijdig en passen naadloos in zowel strakke lofts als eigentijdse woningen. De subtiele kleurnuances en natuurlijke textuur van deze tegels zorgen voor een harmonieuze basis in elke ruimte, terwijl ze tegelijkertijd een krachtig statement maken.

Marmerlook

Marmerlook tegels brengen de luxe en verfijning van echt marmer binnen handbereik, zonder de kwetsbaarheid en het onderhoud van natuursteen. Deze tegels zijn ideaal voor wie een tijdloze en elegante sfeer wil creëren in huis. De adembenemende aders en het rijke kleurenpalet variëren van klassiek wit tot diep zwart, waardoor ze zowel in traditionele als moderne interieurs passen. Marmerlook tegels voegen een gevoel van rijkdom en exclusiviteit toe aan elke ruimte, van badkamers tot woonkamers.

Houtlook

Houtlook tegels bieden de warme, uitnodigende uitstraling van hout met de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid van keramiek. Ideaal voor liefhebbers van een natuurlijke sfeer, zonder het onderhoud dat houten vloeren vereisen. De authentieke houtnerven en kleurschakeringen brengen een rustieke charme in huis, terwijl ze bestand zijn tegen vocht en slijtage. Houtlook tegels zijn perfect voor ruimtes zoals keukens, badkamers, en woonkamers, waar ze de knusse ambiance van hout creëren zonder concessies te doen aan functionaliteit.

Terrazzo

Terrazzo tegels zijn een eerbetoon aan de klassieke terrazzo vloeren, maar met een moderne twist. Hun speelse, kleurrijke spikkels voegen een levendig accent toe aan elk interieur, van keukens tot badkamers en zelfs woonruimtes. Terrazzo tegels combineren de charme van traditioneel handwerk met de voordelen van moderne productie, waardoor ze zowel duurzaam als stijlvol zijn. Ze zijn ideaal voor wie op zoek is naar iets unieks en gedurfd, met een knipoog naar retro design.

Portugese Tegels

Portugese tegels zijn doordrenkt met geschiedenis en cultuur, en brengen een exotische flair in elke ruimte. Hun levendige patronen en rijke kleurenpalet zijn geïnspireerd op traditionele Portugese designs, die zorgen voor een opvallend en decoratief element in je huis. Of ze nu worden gebruikt als accentwand, vloerdecoratie of in een gehele ruimte, Portugese tegels creëren een authentieke, nostalgische sfeer die warmte en karakter toevoegt aan je interieur.

Hexagon

Hexagon tegels bieden een moderne en speelse benadering van tegelontwerp. De unieke zeshoekige vorm zorgt voor dynamische patronen die de aandacht trekken en een gevoel van beweging creëren in de ruimte. Hexagon tegels zijn bijzonder veelzijdig; ze kunnen subtiel worden toegepast voor een ingetogen look of juist in contrasterende kleuren voor een gedurfde, eigentijdse stijl. Deze tegels zijn ideaal voor wie zoekt naar iets bijzonders, dat de ruimte een eigentijdse en creatieve uitstraling geeft.

Mozaïek

Mozaïek tegels staan bekend om hun verfijning en veelzijdigheid. Met hun kleine formaat kunnen ze worden gebruikt om complexe patronen en gedetailleerde ontwerpen te creëren die elke ruimte een artistieke touch geven. Van sprankelende badkamerwanden tot stijlvolle keukens, mozaïek tegels voegen textuur en diepte toe. Door hun veelzijdigheid zijn ze perfect voor zowel subtiele accenten als opvallende statements, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor diegenen die van een persoonlijk en uniek interieur houden.

Grootformaat

Grootformaat tegels bieden een indrukwekkende esthetiek die elke ruimte transformeert. Met minder voegen en een naadloze uitstraling, creëren ze een ruimtelijk en strak effect dat perfect past bij moderne, minimalistische interieurs. Deze tegels zijn ideaal voor grote open ruimtes, maar werken ook uitstekend in kleinere kamers door het visuele effect van continuïteit. Grootformaat tegels geven een luxe en serene sfeer, waarbij het gevoel van ruimte en eenvoud centraal staat.

Vintage Tegels

Vintage tegels stralen tijdloze charme uit met hun klassieke patronen en verweerde uitstraling. Vaak gemaakt van keramiek, tonen ze gedempte kleuren zoals zacht blauw, olijfgroen en warme terracotta. Hun subtiele craquelé-effecten en slijtageplekken voegen een doorleefd karakter toe, perfect voor het creëren van een nostalgische sfeer in klassieke of rustieke interieurs. Deze tegels brengen een stukje geschiedenis en authenticiteit in elke ruimte.